tiistai 16. elokuuta 2016

first 3 weeks

Olá! Nyt on vietetty 23 päivää yhteensä Brasiliassa ja 19 São Luísissa ja pikku hiljaa alkaa jo tottua näihin maisemiin ja siihen, että ulkona on yölläkin lämmin. Kaikki on mennyt suhteellisen hyvin ja tää paikka alkaa pikkuhiljaa tuntua yhä enemmän kodilta, vaikka alussa kaikkeen uuteen tottuminen ottikin oman aikansa. Portugaliakin olen parhaani mukaan yrittänyt opetella koska elämä on suhteellisen hankalaa kun ei saa puhuttua kenellekään eikä kukaan ymmärrä. Kavereita mä oon täällä saanut jo paljon lyhyessä ajassa, mikä tekee kaikesta tosi paljon helpompaa. Ihmiset on vain ihan erilaisia kuin Suomessa. Vaikka kumpikaan ei ymmärtäisi toista, niin silti yritetään saada keskusteltua. Poskipusut ja kookosvesi on rakkautta.♥

São Paulostakin vielä lyhyesti. Eli sen neljän päivän aikana me käytiin Suomi-porukalla mm. Paulista Avenuella, kävelemässä Ibirapuera puistossa, Cathedral do São Paulossa, Fernando-oppaan asunnon katolla ihailemassa São Paulon upeita maisemia ja pilvenpiirtäjiä, Santosissa rannalla ja syömässä maailman parasta pizzaa. Alla vielä lisää kuvia São Paulosta.

And if there's someone who doesn't speak Finnish, here's a brief explanation about what I told. I've been now 21 days in Brazil and 17 days in São Luís. Everything's fine, although it took a while to get used to everything new. I really have to learn Portuguese fast if I want to communicate with people so I'm working on that. People are very nice and friendly here and I've got many friends already. The first days in São Paulo were amazing. We went to Santos, Cathedral do São Paulo, Paulista Avenue, good restaurants etc. 
♥: Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti